Hur man installerar Smart IPTV-BOX på din enhet

Vi har alltid frågat vad den bästa IPTV-app att använda är och i åratal vårt svar har varit Smart IPTV BOX utan tvekan. Så vi har satt ihop en guide om Smart IPTV och hur man lägger den på din IPTV-enhet.

Vad exakt är smart IPTV då?

Smart IPTV är en IPTV-app som låter dig titta på IPTV-kanaler från kvalitetsleverantörer som oss själva och andra. Appen gör det mycket enkelt att få igång våra tjänster på nolltid med minimal effekt från din sida.

Vilka enheter kan jag använda Smart IPTV på?

Så första saker först behöver du en enhet som har app Native som tyvärr en hel del enheter inte har smart IPTV men vi kommer inte att nämna vilka som inte har det och istället nämna de enheter som det fungerar på.

Den smarta IPTV app fungerar på alla LG TV och de flesta Samsung TV om de har en App Store som de flesta Samsung TV göra. Även om du har en Sony TV då bara ett fåtal modeller av Sony har app och det är killen som är baserade på operativsystemet Android som bara ett fåtal utvalda Sony TV är.

Nu om du äger en Amazon kan eller en brand TV då du har tur som du bara behöver göra en Snabbsökning för smart IPTV och du kommer att se det dyka upp.

Om du äger en Android IPTV-box så fungerar det också på den här enheten men om du inte kan hitta den i Play Store kan du ladda ner APK direkt härifrån